verslag wedstrijd juni 2020

Verslag karperwedstrijd juni 2020

na wat voorbereidingen met de corona virus kon de eerste karperwedstrijd beginnen.
eindelijk is het dan zo ver. dennis en bjorn kwamen met het idee om online te gaan loten, dat is goed bedacht mannen.
het gaat wel een pittig jaar worden. wand na de vele doden van de karper afgelopen maanden zal het niet makkelijk zijn
om een visje te vangen. dat blijkt ook na de afgelopen maanden van de uitslagen van de afgelopen wedstrijden.
gelukkig zijn we bezig om wat karpers uit te gaan zetten in de kolken.
we hopen dat het bestand in de loop van de tijd weer gevuld gaat worden.

de stekken werden rond 18.00 uur bekend gemaakt door de video. op dat moment kon iedereen na de stek toe rijden.
klokslag 19.00 uur mocht iedereen in gooien en kon het beginnen. de eerste office karper wedstrijd 2020.ging beginnen.
het bleef verder in de uren stil op na wat graskarpertjes en brasum en zeelten na, owja en de paling niet te vergeten.
 zaterdagochtend kreeg ik de eerste telefoon.het is john die bij de bushalte zit kom je even wegen?
eenmaal op de plek aangekomen te zijn bleek het om een uitzet te gaan een spiegel van 4,9 kilo
netjes mannen
zaterdag middag het is johan die op en geert die op de eerste steiger zit. kom je even wegen gerco wand heb
er een in de mat liggen. na eindelijk de vis gezien te hebben bleek het om een uitzet te gaan van 6.5 kilo een schubje
netjes mannen.
verder is het stil gebleven.
uitslag van de eerste wedstrijd
johan en geert 6,5 kilo
peter en johan 4,9 kilo

hoop op de volgende wedstrijd met meer vangsten van de karper